2013-08-28
呢間元氣既質素確實不太穩定,試過好好味,都試過好難食。是日打完波,特意一家人到此食壽司,順便儲滿900大元做會員。等左好耐好耐,終於有得食鰻魚壽司最近減左價,宜家每件$9,非常抵吃。它的鰻魚質感不錯,有濃郁的蒲燒味道,更配上一包蒲燒汁。本人很愛這個😍😍飛魚子壽司很Crispy👍,正!且帶有鮮味,不錯!!油甘魚壽司個樣就好令,又長。實際上...不夠新鮮,應該雪左好耐,故肉質很硬,且吃不出魚鮮,沒有魚味。很失望燒牛肋骨壽司這個真的很惹味!牛肉燒後非常甘香,牛味十足,軟硬度適中,醬汁也非常惹味,正!!唯一不足之處是其過咸了,喜歡清淡的可能不愛這個。池魚壽司($18)池魚壽司系Summer promotion推出的。本身我不太愛池魚。這次我點了一客試一試。口感不錯,有魚鮮。略覺其不夠調味,故味道不足。不過也算不錯的。P.S. 元氣最抵讚既系它提供無限量既紙巾供應我地四個一共叫左大約40至50件壽司,埋單460,都算抵食😋😋總結: 呢間元氣的質素雖然不夠穩定,但總體來說都算不過不失。問題系它出菜真的太慢。。。不過,元氣的價錢向來都較為大眾化,食物質素又好,都算是香港一間不錯的壽司店了。
呢間元氣既質素確實不太穩定,試過好好味,都試過好難食。
等左好耐好耐,終於有得食
飛魚子壽司
很Crispy👍,正!且帶有鮮味,不錯!!
油甘魚壽司
個樣就好令,又長。實際上...
燒牛肋骨壽司
池魚壽司($18)
P.S. 元氣最抵讚既系它提供無限量既紙巾供應