2020-08-06 292 瀏覽
哈哈,有嚟到一年一度嘅生日啦,今年如常咁樣繼續返工,食飯做嘢。本身都諗住今個生日係好平凡簡單㗎啦,點知突然間我個同事就喺下邊美心買咗一個生日蛋糕俾我,今次佢買俾我嘅呢就係一個藍莓味嘅芝士蛋糕。呢個芝士蛋糕好得意,上邊係一層口口嘅啫喱,啫喱入邊仲有啲藍莓仔,好好食。咁再下面一層呢就開始去到芝士蛋糕啦,因為我自己係好鍾意食芝士蛋糕嘅,而同事都知道我好鍾意食芝士蛋糕,所以佢就買啱咗我鍾意食㗎啦,不過今次有驚喜嘅係,佢最抵果層餅碎好口好好味,因為多數喺出邊食嘅芝士蛋糕下邊嗰層別墅都係好博嘅啫,但係今次美心做到好厚。所以令到個芝士蛋糕都好有口感同埋好香口。希望下次繼續推出一啲新嘅藍莓味蛋糕啦哈哈。
希望下次繼續推出一啲新嘅藍莓味蛋糕啦哈哈。
外賣自取