餐廳: 紅煮意
資訊:

2019-11-04 126 瀏覽
前排見到呢間樓上舖既介紹,咁啱今個星期既lunch menu幾吸引,就黎嘆返個lunch。黎到既時候已經坐左9成滿,估唔到咁受歡迎我叫左香煎雞扒拼吉列炸蝦(日式咖喱汁),再加左個藍莓芝士餅。MenuMenu香煎雞扒拼吉列炸蝦(日式咖喱汁)。雞扒煎得香脆,雞肉幾滑,吉列炸蝦超脆,蝦肉彈牙,炸粉好薄。咖喱汁略嫌少左d,唔係好夠撈飯,不過幾香幾好食。藍莓芝士餅。超正芝士味濃,但係唔會膩,紅色既應該係士多啤梨醬,好fresh。芝士餅幾滑,而且都幾大舊,抵食!舖頭環境唔錯,雖然今日lunch好多人,員工做到踢哂腳,但係都有禮貌,而且見到食客食完都幾快收走隻碟。上菜速度都幾快,野食高質,非常唔錯

黎到既時候已經坐左9成滿,估唔到咁受歡迎

Menu
Menu
香煎雞扒拼吉列炸蝦(日式咖喱汁)
藍莓芝士餅
藍莓芝士餅。超正

上菜速度都幾快,野食高質,非常唔錯
2019-11-04
香煎雞扒拼吉列炸蝦(日式咖喱汁)
藍莓芝士餅