2017-07-27
黑松露炒蛋牛角包配薯角 $18黑松露炒蛋真係好足料成個炒蛋都好香松露味😊亦都好滑牛角包鬆軟得來個面唔會太硬,證明佢哋keep得好成個包除咗炒蛋同埋牛角包之外裏邊仲會夾左生菜同蕃茄,令到成個原本應該好膩嘅組合中和番令到成個包嘅味道更加豐富至於個薯角成個感覺好先炸上面洒咗啲香草 令到個買相好靚,薯角冇落鹽,反而更加食得出佢嘅鮮,點埋茄汁更加好味最緊要係$18買到如此美食真係抵食蘋果乳酪沙冰今次叫沙冰叫咗小冰,雖然你會覺得好奇怪,但係會變到好足料,飲到最底果時唔會覺得好淡,淨係食到冰。依個沙冰超級足料,你係會真係食到蘋果蓉飲到乳酪味成件事好飽肚根本就可以當一個餐😂,都係$15咋火炙煙三文魚蛋包飯 $34成個飯好多煙三文魚,個飯本身調味已經好足,蛋包飯裏邊亦都用咗炒底,個飯亦都唔會做得好濕,咪香蛋香煙三文魚香三個味夾埋一齊中間仲有茄汁味去調和,成個飯味道好豐富。依依個價錢來講係又平又抵又好食菠蘿沙冰都係好足料你可以見住佢材料倒入攪拌機然後在由攪拌機倒出嚟俾你除咗略嫌飲到最尾有啲淡之外,都係無可挑剔,但係有$15建議先試蘋果乳酪沙冰再試菠蘿沙冰。總括成間店位置剩係得五個,冷氣又有啲唔夠,唔係預一
黑松露炒蛋牛角包配薯角 $18
黑松露炒蛋真係好足料成個炒蛋都好香松露味😊亦都好滑
牛角包鬆軟得來個面唔會太硬,證明佢哋keep得好
令到成個包嘅味道更加豐富
最緊要係$18買到如此美食真係抵食
蘋果乳酪沙冰
火炙煙三文魚蛋包飯 $34
菠蘿沙冰
總括成間店位置剩係得五個,冷氣又有啲唔夠,唔係預一大班人去食。一個人想靜下,食好西,揀依家就係啦。如果想好多人一齊去食,仲可以去外賣自取。