2024-04-03 36 瀏覽
一直都覺將軍澳海滂既餐廳好chill 今次同朋友簡左呢間泰國菜試下!我地叫左香炸蟹肉粟米餅 一上菜就有啲嚇親 因為佢份量好多🤩4塊都好大塊 炸得好香脆 有滿滿既粟米 雖然蟹肉唔算好多 但夾埋一齊食好出色! 沙律我地簡左泰式燒豬肉沙律 作為沙律 佢肉既份量好多🤣豬肉燒得十份香 又好淋 佢個調味係有少少辣 好惹味!呢個推薦!跟住叫左冬陰公湯粉(海鮮) 佢既冬陰公好濃 係我鐘意既味道 海鮮都好新鮮 特別係鐘意佢既蝦同埋魷魚!我哋仲叫咗越式黃咖喱雞 ,配印度酥油薄餅佢個黃咖喱好香有一啲都唔辣 雞肉嘅份量好多仲有好多薯仔 🥔 佢個酥油薄餅好大塊同朋友share一齊食最好! 最後仲叫左甜品 椰子雪糕 3球😍😍食完相當滿足😌 下次同多啲朋友黎可以試多啲唔同野😜

我哋仲叫咗越式黃咖喱雞 ,配印度酥油薄餅

最後仲叫左甜品 椰子雪糕 3球😍😍食完相當滿足😌
下次同多啲朋友黎可以試多啲唔同野😜