2022-02-20 348 瀏覽
今日嚟試泰式餐廳嘅港式早餐😝 泰式粉麵早餐比較抵食 可以揀三個配料嘅粉麵套餐嚟嘅沙嗲牛肉 五香肉丁 煙肉通粉三個餸可以叫兩個主食 都幾抵 唔係淨係沙嗲牛肉一款😮 而且份量都幾多㗎 主要要介紹佢嘅煙肉 並唔係似火腿一樣嘅假煙肉嚟㗎 層次分明一層肥膏一層瘦肉咁樣🥰 沙嗲牛肉 煙肉 太陽蛋米粉沙嗲牛肉味都幾好 太陽蛋仲有脆邊添 米粉份量好多 爭啲食唔晒呀😂五香肉丁 餐肉 太陽蛋金邊粉友人太心急已經食咗 所以影唔到未開始食嘅相比大家睇🥲 我試咗佢嘅金邊粉幾好食 食完覺得自己蠢咗應該唔好嗌米粉 要嗌金邊粉🙂 飲品熱檸水 熱奶茶多奶 兩杯都係正常茶餐廳嘅味道😗 賣相普通冇特別影相啦早餐來講算係價廉物美 真係好少地方仲有$30 三餸嘅粉麵套餐食呀🤪

沙嗲牛肉 五香肉丁 煙肉通粉

沙嗲牛肉 五香肉丁 煙肉通粉