2018-04-12 297 瀏覽
公司同事討論緊諾士佛臺《泰燒遙》做緊大優惠•收工同老公去試下先•$99狂歡魚蝦蟹•就有大肉蟹/大頭蝦/海鱸魚/紅魚•唔同日子唔同優惠•千祈唔好睇錯啦•餐廳好多噱頭嘢•仲有搖骰仔活動•搖•搖•搖•搖中圍骰免找數•哈哈•好好彩•搖中3 個骰子都係四•中咗燒遙海中寶(熱盤)•乘機又俾個藉口我地再食一餐$99 粉絲生焗大肉蟹-六款煮法任你揀•華欣特色咖喱煮•古法泰式炒•泰王咖喱煮•鹽焗•粉絲生焗•辣椒膏炒•款款煮法都好似好吸引•蟹肉惹味彈牙•粉絲唔會煮到一pat pat •燒大頭蝦-師傅窩心切開一半上枱•啱晒我ED懶人食嘩睇落啲蝦膏好多好吸晴•D肉好爽口•食到我哋兩個lam lam 👅泰式🐖手-🐖手滑嘟嘟•肥瘦均勻•🐖皮淋身唔會un•貪靚人仕可以食多兩件•補充骨膠原•芒果椰汁糯米飯-賣相攞滿分有三隻顏色嘅心形糯米飯•斑蘭味道比較香•芒果酸酸甜甜幾開胃•椰汁另外•鍾意落幾多自己揀•又食又拎嘅一餐😍大滿足🤞🏻

$99 粉絲生焗大肉蟹-
蟹肉惹味彈牙•粉絲唔會煮到一pat pat •