2022-11-17 26 瀏覽
同另一半食飯最重要當然係食物質素,但環境絕對係關鍵,靚裝修加靚夜景更加可以令成個晚飯昇華,今次食嘅 Casa Di Luna 絕對係呢方面一流水平。1. 蕃茄流心蟹肉盒:眼前一亮,鮮紅色大蕃茄,入面有流心雞蛋同蟹肉,揭開是夜序幕2. 龍蝦湯:鮮味,香濃,暖胃暖心,滋潤好個口腔,準備食好嘢3. 炸軟殼蟹白松露意大利粉:第一眼就見到炸軟殼蟹企左喺到,然要食之而後快,香脆可口,加埋意粉同陣陣白松露香氣,食指大動呀4. 香煎羊架配牛油薯蓉:必食推介!味道調教得非常好,羊架肉質鮮嫩,香煎至有外脆內軟,非常好食,喜歡食羊嘅人必叫呀5. 提拉米蘇:必點推介!甜度適中,質感綿密,用類似月球嘅容器裝住,同月球主題互相輝映,perfect池食物一流,另一半同時對環境十分滿意,全晚不停打卡,非常sweet,我果然係浪漫嘅男人呀