(非會員)
2008-12-25 10 瀏覽
前晚,我同老婆終於的起心肝,搾車去哩間我地好想去好耐的 Tom bar & grill啦。最開心係佢地比狗狗入去的,所以啡啡可以坐係我身邊慢慢嘆。面包好香,肉眼扒外面脆脆裡面多汁,但記得order時要講幾成熟呀,否則會幾生下。個大蝦好香好好味,可惜份量少左d。後尾個甜品cheese cake都不錯呀。點多個chocolate moss 同老婆一人一啖,個chocolate 好rich,食落有口感,裡面的texture保留得想當唔錯。最後杯coffee,份量少,但都ok,好smooth,夠味。我同老婆好滿意,服務一流。環境有情調,播著d慢歌唔會太大聲,車可以泊係外面,好舒服的一餐。已經訂埋x'mas果餐啦。!!!!

已經訂埋x'mas果餐啦。!!!!