2024-05-28
放假想同朋友去一啲歐洲餐廳格局傾吓偈食吓嘢relax下 🎖️荃灣海之戀呢一間餐廳一定滿足到你🥰==============================𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌Brunch Set🍴呢度嘅套餐有小食main course同埋飲品🍽️頭盤我哋嗌咗凱撒沙律同埋吞拿魚他他 就算前菜都做得好出色好食👍🏻🦞半隻烤龍蝦 賣相相當精緻 炸薯仔作為配料好match 龍蝦肉質鮮甜 焗完嘅龍蝦依然保留住肉質鮮嫩🎖️🍀煙三文魚蕎麥餅 軟綿綿嘅蕎麥餅入邊包住溫泉蛋🐣菠菜🥬芝士🧀三文魚🍣豐富程度滿分 要控制到蕎麥餅軟綿綿啱啱好要好大功夫㗎 做得相當出色👍🏻🥞 可麗餅外皮薄脆 餡料豐富多樣化 Nutella 同香蕉簡直係Perfect match🍌口感輕盈 唔會令人有好漏嘅感覺👍🏻==============================📸法式餐館嘅裝修 啱晒對環境同埋食物有要求嘅朋友💁🏻♀️
𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌
Brunch Set🍴