2023-04-19
【旺角•味火鍋 】————————————————————————世一層次火鍋 高質美味 環境寬敞舒適 氣派十足 美食值回票價 四層享受 層層有驚喜🍯|第一部|自選頭盤頭盤揀咗「芝士焗波士頓龍蝦」以及「威倫頓三文魚柳 」芝士焗波士頓龍蝦- 外表精緻賣相吸引 咬落去啖啖肉伴隨著芝士味威倫頓三文魚柳-由一層鬆脆酥皮包圍住 咬落去口感有層次製法特別🍯|第二部|自選湯底選擇喜好配搭湯底 湯底可以鴛鴦配搭 我就揀咗「養生牛肝菌湯鍋」配搭「日式豆乳海鮮鍋」 重點建議因應個人口味選擇 可以揀一個濃烈配一個清淡湯底 咁樣會比較有特色🧐🍯|第三部| 王牌火鍋拼盤時令海鮮拼盤-精緻配搭 8款時令海鮮 有新鮮海蝦、新鮮鮑魚、手打墨魚丸、手打蝦丸、廣島蠔、蟶子皇及北海道大元貝、日式蟹棒 😄呢個真係要打卡美國安格斯牛肉拼盤- 有手切牛小排、牛肩胛、封門柳、牛板腱 岩曬愛牛人士🙈🍯|第四部|精選火鍋配料任叫選擇十分多元化 可以用手機掃QR code落單 服務員好快就將食物送到 服務十分周到 抵讚👍😍。只要Like 社交平台 就可以了獲贈瑞士 Movenpick雪糕一客😝
————————————————————————
🍯|第一部|自選頭盤
頭盤揀咗「芝士焗波士頓龍蝦」以及「威倫頓三文魚柳 」
芝士焗波士頓龍蝦
🍯|第三部| 王牌火鍋拼盤
時令海鮮拼盤
-精緻配搭 8款時令海鮮
美國安格斯牛肉拼盤
- 有手切牛小排、牛肩胛、封門柳、牛板腱 岩曬愛牛人士🙈
🍯|第四部|精選火鍋配料任叫
選擇十分多元化