2017-04-18 1053 瀏覽
可以無限添食既黑糖包係好忙碌既晚上都保持到水準,添食左幾次我覺得整晚最令人驚喜係個個海鮮長通粉好好味,入面有蝦,帶子,魚 我覺得好開胃好好味佢個醬 而且感覺比較健康去到outback唔想食扒既人可以試試屋企人叫個個12oz usda肉眼煎得好香 肉質算係好軟滑可惜我叫個個慢煮牛扒呢就令人有D跌眼鏡啦,因為整得過熟,無乜肉味無乜汁,亦都無軟滑既感覺最尾我地一行幾人share左個甜品,唔記得左拍照,係有球好大既雪糕然後下面有朱古力餅墊底既(你地睇到menu就會知)個個甜品的雪糕係好好味,個個朱古力餅撈埋D雪糕一齊食 真係停唔到口啊(不過係非常甜的 所以減肥的人士 淺嚐好了)野飲方面 我叫左香蕉菠蘿特飲 咁熱既天 可以飲杯香蕉菠蘿冰 舒服曬 估唔到呢2種生果係夾架bor😚
可以無限添食既黑糖包係好忙碌既晚上都保持到水準,添食左幾次

我覺得好開胃好好味佢個醬 而且感覺比較健康
去到outback唔想食扒既人可以試試