2024-01-05 164 瀏覽
朋友拉我去試呢間店嘅招牌牛奶冰,唔好講咁多, 直頭係消暑必食之選!首先,牛奶冰上嚟就香氣四溢,牛奶味真係香濃得嚟唔膩口,真係一試難忘。啲芋圓彈牙得滑,Q彈嘅質感加牛奶冰一齊食齊真係太正喇!嗰仙草嘅部分就令人喜出望外,個冰以下突然食到嘅仙草清新得黎又涼快,一啖啖嘅仙草好似訴說緊夏天嘅故事咁,真係叫人一啖再一啖!真係要讚下個冰嘅咬感,夠嫩滑,絲毫不會刮口,啖啖冰心,透心涼。啱哂為咗揾吓清涼而來嘅你我佢。最後,想講下,呢度嘅服務態度好好,令呢個食冰體驗加分唔少。啲服務員真係貼心,見到你食得開心,佢哋都笑容滿面。大家夏天嚟咗,想食冰消暑嘅話,記得嚟呢度試吓佢哋招牌牛奶冰啊!🌞🍨😋