2019-07-25 895 瀏覽
上個星期去完youni食晚餐之後念念不忘,今日試埋佢地嘅減磅全日餐,餐單超級豐富,食到飽飽都係1400卡,正!.欣賞佢哋健康同美味並重,有試過其他減重飯盒都係冇乜味,而呢度就會運用唔同嘅天然調味料,例如大蒜、香草、香辛料,又用風味濃郁嘅食材,例如芝麻、牛油果、煙三文魚,所以做到少油低鈉又好味,同我嘅煮食概念好似!.全日一共有三餐正餐同兩款小食,🥯早餐食煙三文魚雞蛋貝果同水果杯,因為我平時食飽都唔鍾意搽嘢,所以忌廉芝士都慳返,又少咗100卡啦🍗午餐想食雞先,烤春雞同薯仔都好香好夠味,雞肉叮完仲係juicy嘅,好食過好多餐廳嘅烤雞!🤣🐠晚餐再食黑豆魚柳配扁豆飯,魚柳好話,扁豆飯都係有少少乾,叮熱之前加少少水應該會好啲!小食有檸檬蛋糕同燕麥曲奇,減肥都可以食呢啲,覺得好開心🥰.全日餐一日都係$280,買多啲仲有得平!平時喺中環食個沙律都要百幾蚊,依家包晒三餐小食$300都唔使,而且仲有送貨服務,想瘦身又唔得閒自己煮嘅朋友就啱哂啦😍

全日一共有三餐正餐同兩款小食,
小食有檸檬蛋糕同燕麥曲奇,減肥都可以食呢啲,覺得好開心🥰