2020-12-18
相信大家去日本🇯🇵都有食過m記獨有既pancake burger🤤🤤疫情下無得飛, 唯有試下全港首創既Panger頂住癮先💥😛留意返荃灣新店開1點架, 果日星期六12點45分去到都要係門口排一排隊, 一路食都一路有人龍🙂店舖堂食坐位不多, 主要都係做外賣生意💁🏻♀️🍔ʙᴜʀɢᴇʀ·豬柳蛋班堡 $48🍔ʙᴜʀɢᴇʀ·煙肉蛋班堡 $48﹟賣相都幾睇得, 同menu圖片差不多🤭個pancake唔會話放耐左好似soufflé pancake咁會縮水果啲, 同埋都有一定既厚度👍食落個包熱辣辣, 都軟熟, 唔會話乾身🤔但感覺欠奉左啲牛油同蛋香, 同埋可以再濕潤多啲啲🙈而料方面就夠足呀, 炒蛋都好厚身, 再夾埋塊豬柳/煙肉, 芝士一齊食, 鹹鹹甜甜咁😋🧀﹟個餐仲有包普通薯條🍟同埋汽水或者枝裝水🥤薯條外層脆得黎感覺有點兒偏硬左少少🤏但入面都係充滿軟淋既薯仔肉🥔同埋份量係滿瀉架🤣
🍔ʙᴜʀɢᴇʀ·豬柳蛋班堡 $48
🍔ʙᴜʀɢᴇʀ·煙肉蛋班堡 $48