2021-11-12
今日難得放假,男朋友話帶我嚟呢間薄餅食晚餐,以前成日食開pizza hut,宜家有得試下其他鋪頭嘅Pizza,好開心🥳入到嚟好感覺好似外國風嘅Pizza 鋪咁餐牌好豐富!佢仲有得嗌心形Pizza,成日食開圓形,好期待😆迷你心形加洲風情 嚟到第一個反應係!好!冧!呀!😻😻 哇,呢個極值係溝女一流,除左外形吸引好加分外,咬落去個口感香脆,個Pizza皮整得十分好,而呢個加洲風情pizza 配料都好夾!如果唔知點溝女,嚟呢度fit 曬哈哈!推介!!隻碟好得意,有隻怪獸仔😆第一次食有蟹柳嘅焗闊條麵,佢啲汁嘅調味唔會太濃/太淡,岩岩好,好岩口味👍🏻跟著叫左炸雞,嚟到炸到金黃色好靚個皮好脆,點啲蜜糖正到飛起,咬埋舊肉!!由舊肉嘅口感同色相可以得出,廚師好識炸野,係炸到舊雞肉岩岩好熟曬+脆,高招!!!好味到清曬!不得不讚呢間鋪頭由食物外形到食物本身嘅味道都有花過花思去設計同配搭!👍🏻👍🏻推介大家一試!兩個人食左$177,食Pizza嚟講好抵了!
入到嚟好感覺好似外國風嘅Pizza 鋪咁
迷你心形加洲風情
隻碟好得意,有隻怪獸仔😆
跟著叫左炸雞,嚟到炸到金黃色好靚
好味到清曬!
兩個人食左$177,食Pizza嚟講好抵了!