餐廳: 湯譜
資訊:

2019-01-01 403 瀏覽
🍴黑蒜螺頭燉湯 58蚊有黑蒜 元肉 螺頭 豬肉😍🐖好少有機會飲黑蒜湯 一飲就大陣墨蒜香甜味 而且口感好清新 元肉 即係龍眼 🐲夠哂清甜 加上瘦肉 🐷帶出湯味 仲有彈牙既螺頭 口感好。 整體配合得好好😄🍴花膠燉鮮奶湯 68 蚊🥛🍲有花膠 鮮奶 桃膠 雞腳 雞肉 豬肉 好潤既一碗湯 有花膠同鮮奶增加奶香滑度😍 仲有瘦肉 雞肉吊味🐥🐷 加上有口感既桃膠 夠哂養顏😄 🍴Creamy custard penguin bun 🐧38 蚊同佢個名一樣 企鵝樣既奶皇包 外形得意 企鵝一男一女🐧 入面既奶奶皇 唔甜但比較 creamy . 包身就比較硬 甘得意要黎影下相都 ok既😂#奶皇包 #點心 #老火湯 #黑蒜 #花膠 #鮮奶 #螺頭 Score 平均分 <6.8/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~~~~~~~~~#湯譜中環善慶街 5 號地鋪~~~~~~~~~~~~任何美食😋歡迎inbox 我 , 等我食

🍴黑蒜螺頭燉湯 58蚊

Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#湯譜
中環善慶街 5 號地鋪
~~~~~~~~~~~~
任何美食😋歡迎inbox 我 , 等我食完開心share!🤓
2018-12-31
$60 (宵夜)