2023-11-12 141 瀏覽
餐廳價位中等但係份量和質數都好高,性價比幾好。炸雞選擇都有幾款,我地就簡左甜辣無骨炸雞,味道甜辣為主要風味,炸雞外層香脆,搭配甜辣醬汁,帶來了一種辛香、微甜和微辣的風味組合。炸雞肉質鮮嫩多汁,與甜辣醬汁的結合增添了一層豐富的風味。還配上一串香腸mix年糕串串韓式醬油蝦連白飯,醬油蝦加入蒜片、辣椒和其他調味料炒製而成。味道鮮香濃郁,醬油的咸甜味與蝦肉的鮮甜好夾,蝦肉夠新鮮又彈牙再配上白飯,更有層次。海鮮韓式火鍋以鮮味的海鮮為主角,鮑魚、帶子,青口,蜆都帶著濃郁的海洋風味,令火鍋湯底充滿了鮮香的味道。鮑魚的軟綿質感、帶子的鮮嫩彈牙以及蜆的鮮甜滋味,湯底夠香甜,再有菜,菇,粉絲等,非常足料又滿足。呢度有好多款品供應,啤酒,米酒等等,非常齊備。
餐廳價位中等但係份量和質數都好高,性價比幾好。

呢度有好多款品供應,啤酒,米酒等等,非常齊備。