2023-07-04
平時帶👦🏻去playhouse玩,連餐廳,餐廳既食物未必岩我食,但家下發現左炑八親子餐廳,回頭率十分高,小朋友同大朋友既食物都好好食👍波波池十分大,而且另有玩樂設施十分企理,場內有職員睇住小朋友,當然,家長也有責任睇住自己小朋友,所以餐廳好細心,玩樂區和膳食區也用玻璃,也方便家長看到小朋友另外有韓服借著,不過👦🏻唔肯😭但最細心餐廳食完埋單後的coin 比小朋友扭蛋,好岩👦🏻呢啲玩完唔捨得走😭餐廳推出的小朋友餐也十分有心思,有企鵝,獅子,兔子,👦🏻鍾意兔,梗係叫一份比👦🏻,而且又有👦🏻最愛既泡沫牛奶兔兔飯雖然是茄汁飯,但味道沒有味精也不是十分濃味,好岩小朋友食,👦🏻已經忍不住係甘食,證明係好好食好少餐廳兒童餐有泡沫鮮奶,喜歡有牛奶供應,較為健康小朋友食物豐富,大朋友都一樣❤️前菜,泡菜蛋,芝士蛋,無限量refill除左沙律,店員會勁快手refill芝士帶子八爪魚:芝士味濃,但帶子和八爪魚也十分鮮甜半份蜂蜜牛油無骨炸雞半份:炸雞唔鞋口,十分香脆,👦🏻❤️🍟香橙乳酪:完全够天然又够解渴風味牛肉拼盤蔥蒜牛五花牛小排牛舌牛前胸骨牛肉拼盤十分性價比高,燒烤後牛味更突出仁川鰻魚:原條鰻魚,完全帶出韓國的
好少餐廳兒童餐有泡沫鮮奶,喜歡有牛奶供應,較為健康
小朋友食物豐富,大朋友都一樣❤️
芝士帶子八爪魚:芝士味濃,但帶子和八爪魚也十分鮮甜
半份蜂蜜牛油無骨炸雞半份:炸雞唔鞋口,十分香脆,👦🏻❤️🍟
香橙乳酪:完全够天然又够解渴
風味牛肉拼盤
蔥蒜牛五花
牛小排
牛舌
牛前胸骨
牛肉拼盤十分性價比高,燒烤後牛味更突出
仁川鰻魚:原條鰻魚,完全帶出韓國的感覺,鮮味十足,而且店員親自燒,燒到岩岩好
爆谷:也是店員幫手,👦🏻玩完之後食不停爆谷