2024-10-18 171 瀏覽
講到burger,有邊個會唔鐘意🍔銅鑼灣呢間Sick Burger,無論環境氣氛同食物,都好啱我心水~呢度主打美式burger,而裝修卻係港式復古,綠色磚牆,鏡面牌匾等等,勁IGable📸Sick! Burger(Double)🐂Burger愛好者叫雙層真係基本款,最要讚佢哋嘅牛肉真係好juicy而且充滿牛肉香🤤加上多款配料如生菜,洋蔥等,口感層次豐富~醬汁用嘅係肉醬而唔係一般蕃茄醬,有誠意!Sick! Fish Burger🐟唔係一般嘅魚柳bell😌呢度炸魚嘅造法係平時fish & chips嗰種啤酒炸魚,鬆脆炸漿配嫩滑鱈魚肉,加上他他醬同酸瓜等,食完成個都唔會覺得膩~而我哋都升級咗套餐跟埋小食同飲品,小食都幾大份🫣One Bite Chicken係孜然味嘅炸雞,夠香口,多肉汁🐤Salty egg Fries嘅鹹蛋黃味好濃厚,點埋蛋黃醬更加好食😋飲品就推介大家試吓Sick!milkshake,今次飲咗Choco,賣相靚之餘又好飲,質感仲幾滑~