2023-06-06
放假經過旺角行過見到呢間食漢堡嘅西餐好似好吸引,一於試試佢🤩餐廳入面都好full下,不斷有人客入去食好誇張🫢我就點咗佢哋嘅招牌漢堡,另一半鐘意食芫茜,緊係要點呢到嘅人氣炸茜漢堡俾佢食啦💚仲點咗個小食同啤酒餸下🍺._./ 就係包 /🐂|脆邊漢堡|🍔漢堡個份量都幾厚身,牛肉漢堡再配溶咗嘅芝士勁邪惡又惹味🧀牛肉係好濃味又腍身,係牛肉碎質感,再配啲酸酸地嘅酸瓜同爽甜多汁嘅蕃茄片,好夾,多重口感💕·💚|炸茜漢堡|🍔呢個一上枱個賣相好震撼,啲炸芫茜多到爆曬出黎,鐘意食芫茜嘅人見到一定心心眼😍芫茜底下有塊牛扒,配埋一齊食仲夾👍🏻•/ SIDES OR SNACKS /🦐|卡津煎蝦 |🦐小食叫咗我鐘意食嘅蝦,呢個小食夾雜咗好多種配料,香濃又惹味,蝦嘅數量2人食適中,剝咗蝦殼,餸酒又係一流💕•/ Drinks /🍺|暢飲混濁形果香酸啤|🍺呢款啤酒幾特別,酸酸地,好適合配肉類漢堡食,酸酸地嘅味道好適合解膩💖·🥃|新西蘭白酒|🥃純粹我果時好想飲啲甜甜地嘅白酒,呢個味道清甜濃烈,配漢堡亦唔錯🥂._.
._.
/ 就係包 /