① 油沙多士🍞 ($13)// 依個好抵食,$13就可以食到超厚西多🥳第一次食砂糖加西多原來都幾夾~無違和感💫西多有烘過表層,牛油同砂糖都搽得好均勻,砂糖會微微溶咗落牛油到 食落脆脆地幾得意👻 依個價錢諗唔到有咩可以投訴!//② 沙嗲牛肉午餐肉公仔麵🍜 ($38)// 味精感重,好鹹😂可能就係茶記快餐嘅精髓😂牛肉份量都幾多同埋軟腍~ 整體就係港式茶記質素 無咩特別//𝙁𝙤𝙤𝙙:🌕🌕🌕🌕🌗🌑③ 雪菜肉絲炒雙蛋通粉🍳 ($38)// 見到啲伙記係咁俾我地睇當年報導嘅雪菜肉絲通粉就心郁郁想試下😆,但都係一般嘅味道無咩特別🙈 整體味道偏淡//𝙁𝙤𝙤𝙙:🌕🌕🌕🌕🌘🌑④ 蛋牛肉三文治🥪 ($20)// 三文治烘底更好食😚 蛋牛肉都幾好食!價錢合理,相比西多士厚度即刻弱咗🤣不過都唔錯ᕕ ( ᐛ ) ᕗ//⑤ 奶茶(+$2)// 茶記一定要有奶茶🤎昌記嘅奶茶奶底重啲,可能因為叫咗少甜,茶香飲得耐都會淡淡散發出嚟💫 同其他茶記相比味道係有啲唔同~但小編係幾鐘意🥰//𝙁𝙤𝙤𝙙:🌕🌕🌕🌕🌕🌑.🍴昌記 (跑馬地)跑馬地毓秀街2號黃泥涌市政大廈2樓熟食中心1及5號
① 油沙多士🍞 ($13)
油沙多士

② 沙嗲牛肉午餐肉公仔麵🍜 ($38)
𝙁𝙤𝙤𝙙:🌕🌕🌕🌕🌗🌑
沙嗲牛肉午餐肉公仔麵

③ 雪菜肉絲炒雙蛋通粉🍳 ($38)
𝙁𝙤𝙤𝙙:🌕🌕🌕🌕🌘🌑
雪菜肉絲炒雙蛋通粉

④ 蛋牛肉三文治🥪 ($20)
蛋牛肉三文治

⑤ 奶茶(+$2)
𝙁𝙤𝙤𝙙:🌕🌕🌕🌕🌕🌑
🍴昌記 (跑馬地)
跑馬地毓秀街2號黃泥涌市政大廈2樓熟食中心1及5號
油沙多士