呢間分店係新開張的,之前幫襯過樂富個間,覺得抵食又好味,今日咁岩行經過灣仔,都想回味一下,比較下menu 有冇新野食Menu 野食選擇多揀左什錦 野菜拼海鮮天婦羅抹茶蕎麥麵定食 $138野菜方面: 有南瓜🎃,茄子🍆,秋葵,紫蘇葉,全部都炸得卜卜脆,炸粉唔厚海鮮方面,有魚柳,蝦,魚炸完都仲好嫩滑,蝦係爽口的綠色既抹茶蕎麥麵真係好靚,浸一浸冷麵醬汁,食落啖啖冰涼透心,麵質彈牙套餐可以加$30 升級至Set A ☺️☺️,有豚肉餃子及特色飲品🥤,餃子餡料足夠,絕對係超值另外朋友點了比目魚柚庵燒御膳 ,同樣係$138 ,當然也要升級啦,魚的外皮煎得好香脆🐥🐥唐揚炸雞💯💜🤍🩵絕對係我嘅至愛,今次二訪就算好飽都要叫,must 過吓口癮,佢係我食咁多炸雞最好味熱辣辣,雞肉大大件,幼滑,食落去有少少雞的香油,超香脆對於醬怪的我,點下沙律醬,仲正🤭🤤🤤🥬🥗海蜇低溫雞肉三文魚籽沙律$68 ,健康又好食超多三文魚籽,海蜇大條又爽口,雞肉係絲狀,加埋有益的沙律菜,青瓜片,一d 都唔hea 餐飲點左1️⃣粉紅葡萄柚玫瑰茶(凍),飲到淡淡的玫瑰花香,帶點酸甜嘅葡萄,柚味2️⃣手搖鮮水果茶(凍)我認為係鎮店之寶🥇超級多唔同嘅水
Menu 野食選擇多
揀左什錦 野菜拼海鮮天婦羅抹茶蕎麥麵定食 $138
海鮮方面,有魚柳,蝦,魚炸完都仲好嫩滑,蝦係爽口的
🐥🐥唐揚炸雞💯💜🤍🩵
熱辣辣,雞肉大大件,幼滑,食落去有少少雞的香油,超香脆
對於醬怪的我,點下沙律醬,仲正🤭🤤🤤
🥬🥗海蜇低溫雞肉三文魚籽沙律$68 ,健康又好食

餐飲點左
2️⃣手搖鮮水果茶(凍)我認為係鎮店之寶🥇
超級多唔同嘅水果調製而成,士多啤梨,梨,百香果,青檸檬,好香甜,但又唔會太甜,值得一試
2023-10-04
  • 野菜拼海鮮天婦羅抹茶蕎麥麵定食