2023-07-11
幸屋🍜▫️櫻花蝦味增拉麵 $88 9/10櫻花蝦味增湯底叫左特濃都唔會好鹹😚係可以舒舒服服飲曬嘅鹹度🍜個人感覺湯可以再稠啲 咁就會超掛麵超正💓肉方面揀左mix~佢地嘅豚角煮同叉燒超級impressed到我😍咁厚嘅五花肉 係冧到可以用筷子分開嘅程度🥹入口超有豬肉味 肥膏完全係入口即溶🥹睇落唔算深色但係其實滷得好入味PERFECT DES!!!!😭❤️溏心蛋都十分完美 甜甜地蛋白QQ的🥚麵體方面 就算叫左粗麵 麵體都係偏幼身🤓但軟硬度我自己幾鍾意💛📝side noteJam左幾啖黑蒜油湯底 唔算好重蒜味都係走舒服無負擔風😉小食叫左唐揚炸雞 炸粉好薄好juicy😆見到隔離檯叫唐揚魷魚鬚 好似好正好fatfat😭next time must try!!!!!
▫️櫻花蝦味增拉麵 $88 9/10
📝side note