✏️Plain Scone ($18) with Jam & Cream ($18)食佢哋嘅scone係我嚟呢度嘅原因!!排左45分鐘啊我!!🤧🤧🤧但真係有少少失望😭因為我對佢都幾大期望😖首先第一上枱嘅時候係已經差唔多凍曬 已經係一個超大嘅扣分位 二來佢都幾乾 牛油味嘅濃郁程度都幾有落差🥺另外加咗要佢嘅果醬同奶油 不過食落冇特別...我搽佢係為左整體冇咁乾同埋味道突出啲...一句講晒 呢個scone好失望啊☹️〰️✏️Egg Tart ($12)相反呢個係咁多款入邊我最鍾意🤩而且真心高質!!佢同港式蛋撻完全係兩樣嘢黎😛最有驚喜係佢內裏嘅蛋餡料係有超級濃郁嘅蛋香🐣!!而且個餡質感好綿密又滑 識落有少少似布丁咁😚蛋香係真係濃到一個點超值得推介😋〰️✏️Mini Panettone ($38)本身我以為呢個係蛋糕嚟 點知食落又似麵包多啲 質地嘅鬆軟度介於蛋糕同麵包中間🤪食食下覺得口感同丹麥麵包好似😂內裏仲食到啲糖霜檸檬皮🍋同埋提子乾🍇不過整體偏乾咗啲都係🤔小小特別嘅但冇話好推介〰️✏️Raisin Apple Scone ($20)呢款scone比原味好食 佢嘅玉桂味都幾重 另外配埋提子乾整體味道唔差但係溫

但真係有少少失望😭因為我對佢都幾大期望😖
一句講晒 呢個scone好失望啊☹️
〰️
✏️Egg Tart ($12)
〰️
✏️Mini Panettone ($38)
不過整體偏乾咗啲都係🤔小小特別嘅但冇話好推介
〰️
✏️Raisin Apple Scone ($20)
但係溫度都係好大敗筆🥱🥱真心好想知點解我哋叫嘅scine兩個都唔熱🥱🥱咁樣食落差好遠㗎嘛🥱🥱
呢個食落就覺得冇咁乾 整體味道冇咁單調 好食過原味
〰️
✏️Mountain Berry Tea ($30)

食糕點類嘅東西配茶/咖啡最啱
我揀咗呢個冇咖啡因嘅果茶 個茶係有好香甜嘅莓香 飲落好清新 配甜點一齊食啱晒🍵
45 分鐘 (堂食)
下午茶