餐廳: 一鍋堂 (XX Arcade)
資訊:

2024-06-20 244 瀏覽
繁忙工作間隙,同事提議要食一鍋堂,我哋一班人就去「一鍋堂」食放題🥳。我地四位勇士,途經15分鐘等位時間,開餐!我哋選擇了最受歡迎嘅「70分鐘定量火鍋餐(日本黑毛和牛肉片)$178」,入面分量十足,好過癮~:,牛肉超級高質,肉質滑嫩,食落有入口即溶嘅感覺,味道鮮美到爆!👍👍火鍋湯底我哋選咗「冬陰功湯」。湯底味道正宗,微辣嘅口感配合濃郁嘅口感真係好足,好有胃口呀,因為酸酸辣辣😋😋「牛肉超級高質」:濃濃嘅牛肉香味😚😚「炙燒芝心丸」,彈牙嘅口感配合炙燒,真系每一啖都食得非常滿足😝😝而且,「獅子狗」質感紮實,「廚師雞肉腸」,而且「菜芯」嘅清新,同火鍋餐點配起嚟真係一絕呢~呢度嘅火鍋料質依然高,一試難忘,所以我哋每人食晒,又再嚟過🤩🤩

「牛肉超級高質」:濃濃嘅牛肉香味😚😚