2006-11-20 4 瀏覽
去金不煥食飯時見佢\\\唔大滿,如果唔係朋友話值得一試我味必會去。又估唔到原來好唔錯,見到好多日本人去。(唔好睇我d食評成日都俾笑哈哈,我其實只想寫我覺得好嘅餐\\\廳,因為唔想記住唔好嘅experience)。總的來說,佢\\\嘅熟食出色過魚生好多好多。唔係話佢\\\d魚生唔新鮮,不過又唔係壽司廣、鋒壽司咁好。3個人,叫咗以下嘅野:炸豬排定食--- 新鮮炸,鬆化,唔乾,好多肉汁,(你見到d肉汁流出來!!) 件豬排好軟熟,唔硬。係我響香港食過最好嘅炸豬排! (如有更好,請賜教)仲有仲有,佢\\\定食d前菜係心機野,唔係是但嘅酸菜,仲唔同款,有誠意)雜錦魚生刺身—不過不失面醬照燒雞中翼—好好味,新鮮燒,甜甜地嘅面醬味同雞翼好夾角煮豬用—蘿蔔好甜好入味,豬肉鬆軟入味唔膩,好味!網燒牛肉定食—ok,牛排斬“林”,不過因為其他食物太出色,呢個相對唔特別。但唔差(我個friend話幾好)會再去,因想試佢\\\d牛舌(果次去佢\\\話賣完)。原本唔係因為食物唔好所以冇人,而係d人唔識去!

3個人,叫咗以下嘅野:

雜錦魚生刺身—不過不失

面醬照燒雞中翼—好好味,新鮮燒,甜甜地嘅面醬味同雞翼好夾

角煮豬用—蘿蔔好甜好入味,豬肉鬆軟入味唔膩,好味!

會再去,因想試佢\\\d牛舌(果次去佢\\\話賣完)。

原本唔係因為食物唔好所以冇人,而係d人唔識去!