2009-12-30 17 瀏覽
聖誕節放假去官塘景褔宮食韓國燒烤加火鍋自助餐,餐廳環境普通地方不算大,燈光比較暗。食物方面分火鍋料和燒烤料重有熟食同甜品、飲品。熟食物有:炸薯條、魚蛋、豬腳薑、中湯、糖水、什錦壽司、多款朝式冷盤小食。燒烤料有:雞肉、牛肉、豬扒、雞翼、腸仔、秋刀魚、尤魚﹒﹒﹒﹒﹒火鍋料有:冬菇、豬紅、生根、肥牛、豆腐卜、多款麵食﹒﹒﹒﹒﹒﹒食物味道:豬腳薑夠味、雞肉幾滑、其他都係好普通無特別。服務方面:侍應服務態度就麻麻黑口黑面,見到我用手機影相就話“喱度唔比影相駕!” 我袋返部手機落袋去野食,佢重係度眼望望。但係我睇來睇去都無告示牌話唔比影相!總括來說:其實我經常都來光顧,食物、價錢方面都可以,但係侍應服務態度就要改善, 唔知係唔係因為佢隔離果間,漢和韓國燒烤執笠,無競爭有關? 評分方面:本來今次想比個OK佢,但係侍應態度咁差要比個喊樣佢,希望下次有改善啦!
聖誕節放假去官塘景褔宮食韓國燒烤加火鍋自助餐
餐廳環境普通地方不算大,燈光比較暗。
食物方面分火鍋料和燒烤料重有熟食同甜品、飲品。
食物味道:豬腳薑夠味
、雞肉幾滑
、其他都係好普通無特別。

唔知係唔係因為佢隔離果間,漢和韓國燒烤執笠,無競爭有關?
豬腳薑夠味
熟食