餐廳: NOC Coffee Co.
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-11-15 118 瀏覽
因為員工福利 每個月有$1000叫外賣除咗有機會一家人一齊食同埋買早餐可以用下,我都唔知點用好。我都麻麻地外賣 又唔環保又唔好食 今日去airside 睇完戲,已經唸好順便可以去九龍城樂園。點知唔知幾時佢竟然改咗星期六收兩點 我睇完戲都點半啦。失望到極點,跟住就竟然俾我唸到去附近NOC 買外賣再響附近公園野餐。😉唸得好美好架 (重有唸過問下改堂食o ng ok😅)應該唔得啦 人哋堂食要加10%終於買咗但係搵唔到一個我想像中嘅野餐任置 太好工人姐姐(呢度又幾時變咗工人姐姐放假聚腳地呀?)一路食一路勁多行過 望住晒一啲都唔chill 😫重要食到好輪盡 我叫左egg avocado cheese sando 外賣就將所有野拆開包 avocado 另外一個盒 我要自己組合 勁尷尬🫢好差既體驗。😑又嘥哂啲包裝 一啲都唔環保 ♻️
因為員工福利 每個月有$1000叫外賣

好差既體驗。😑又嘥哂啲包裝 一啲都唔環保 ♻️

外賣自取