2021-10-22 198 瀏覽
放大假,女在網上看到這間店有火焰和牛雞蛋拌飯,想試. 看完openrice 食評,有人說服務態度好差,都有猶疑,最後決定,去試一試平日lunch time 去,心諗會好多返工的人食lunch, 都驚無位,點知去到得一檯客,我們坐落無耐走埋,成個lunch time 得我們一檯客我們叫左一個火焰和牛雞蛋伴飯(散叫),一個lunch set和牛法包,味道不錯而之前見網上有人批評服務態度差,不知是不是改善左,去到服務員常有禮貌,見到我同女是share 食, 主動問我們駛不駛要兩隻碗,又同我們講會有茶(因為有一個即散叫,不包野飲),火焰牛到左後,又主動問我們駛不駛影video, 我們set 好晒位佢先燒總括黎講不錯的店
放大假,女在網上看到這間店有火焰和牛雞蛋拌飯,想試.

總括黎講不錯的店
2021-10-22