Thai Fire

2024-07-02 413 瀏覽
今日嚟呢間食泰國嘢, 1:20左右嚟到冇乜人唔駛等位, 點解會嚟呢間食呢? 其實係為咗杯特飲而來, 想打個卡啫! 不過呢到出菜比較慢, 正常海南雞飯應該係最快嚟, 但落單後等咗差唔多廿分鐘都未見有, 要追單海南雞飯 - 賣相一般, 白飯外乾同硬, 飯心又正常, 難道係呢到既特色?跟海南雞飯餐湯 - 類似椰子雞湯味道, 味道一般豬頸肉飯 - 豬頸肉份量都好多, 白飯有好多生米, 外層係有啲乾但未至於硬, 飯心包含無數粒生米, 食唔落口蜂蜜香茅茶 - 味道一般泰火特飲 - 全場最吸精只係佢, 打卡一流, 味道還可以總括而言, 呢到午餐真係唔太掂, 網上介紹夜晚有幾好食影啲相有幾咁靚, 但試食過後又另一回事, 問題係午餐價錢又唔係平, 仲要加一添, 埋單都要過佰, 我覺得唔值囉! 同區大把選擇!

跟海南雞飯餐湯 - 類似椰子雞湯味道, 味道一般

蜂蜜香茅茶 - 味道一般

泰火特飲 - 全場最吸精只係佢, 打卡一流, 味道還可以
2024-06-24