2024-04-21
喺social media見到PC狗聯乘,俾卷蛋造型吸引住,下午2點幾咁啱嚟大圍就過嚟試下,點知勁失望!落座點餐,店員告知卷蛋同窩夫都無得叫,查詢要等幾耐,佢答卷蛋要等1-2個鐘,唯有改食草莓三文治;飲品想叫香蕉奶蓋椰子水,店員回答只有香蕉熱牛奶:)等咗約10分鐘,年糕到咗,微暖流心不太膩,好味😋緊接香蕉熱牛奶到咗,打卡都要等埋三文治一齊影相啦!點知等啊等啊,一望時間原來已等左25分鐘,我向店員表示草莓三文治仲未到,店員向廚房反應話整緊。唔知係漏單定點啦,5分鐘後終於送到~影完相,開食,細細件、簡單兩片三文治,中間得cream同士多啤梨,無咩特別,唔明點解需要半個鐘時間去製作。而香蕉熱牛奶因為放咗半個鐘,已攤凍晒。由於出門有唔少人排緊隊,杯牛奶飲剩一半,店員已過嚟執嘢,又問我有冇加單。算,快快飲完去俾錢。網上宣傳話打卡有限定postcard ,點知店員話送晒,新一批未到貨。好差嘅體驗
等咗約10分鐘,年糕到咗,微暖流心不太膩,好味😋
緊接香蕉熱牛奶到咗,打卡都要等埋三文治一齊影相啦!
好差嘅體驗