💛Bakehouse·我哋上次喺尖沙咀咪買唔到個tiramisu danish嘅 之後我哋好幾次都想買架 但係條龍實在太長 一路都無機會🫢🫢直至有一日我哋食完lunch經過 見到唔係好多人就即刻排隊 終於俾我地買到啦😌·tiramisu danish $52因為我哋食完lunch實在太飽啦 所以我哋係攞到返屋企先當下午茶咁食☕️不過唔知係因為我地擺耐左先食定係佢個包本身係咁 我哋第一啖食嘅時候佢個酥皮係已經淋曬 無咩口感咁🫢🫢所以我哋就決定攞去焗爐焗一焗 焗完之後佢個酥皮就終於脆翻啲啦 不過始終因為中間太多tiramisu 所以佢都係冇牛角包嗰啲咁脆🤣之後佢個調味都幾好嘅 中間個tiramisu味道幾濃郁 而且仲有啲榛子醬 所以味道幾有層次既 不過始終因為佢個酥皮唔算話好脆 所以我覺得食落無我想像中咁好食😂·#rbyeat#rbybakery#rby💛#rby銅鑼灣·📍銅鑼灣啟超道16號地舖
💛Bakehouse
tiramisu danish $52