2023-01-20
同朋友去朗豪坊行街,經過呢間燒肉店 @lab10 見到裝修幾吸引,簡潔白色裝修又幾有韓國🇰🇷feel,價錢又唔算貴喎,一於入去試吓先😳🔥B Supreme Ser $298(90分鐘)星期五/六/日/公眾假期及前夕加$20🐮美國安格斯牛板腱、牛肩肉、一口牛、牛舌、首爾牛肋條等,種類都幾豐富👍🏻我特別鍾意!一口牛、牛板腱,入口有油香牛味較濃😋其他款式仲有豬🐷雞🐔都有十多款選擇架!推薦:柚子豬頸肉咬落好爽口,柚子味幾清✨蜜汁豬肋粒粒醃得好入味,夠晒軟淋!青檸雞扒勁滑又大塊😆海鮮🦐及其他:蜆、虎蝦必叫,仲有魷魚、牛油雜菇、廣島蠔、韓式豆腐湯、薯條、肉醬意粉後、唐揚炸雞等…..出邊自助區仲有棉花糖、布朗尼、紫菜醬油飯、泡菜及醃物、沙律🥗飲品汽水及梳打可以任飲,啤酒就加錢。呢度係無煙燒烤,食嗰時空氣都幾流通,食完唔需要擔心個身會有陣燒烤味👍🏻
其他款式仲有豬🐷雞🐔都有十多款選擇架!