2022-09-07 34 瀏覽
好耐無食韓燒啦琴日嚟旺角做嘢見晏晝冇咩野做就即刻搵邊到有得燒🍳見到朗豪坊有#LAB10 就去試試🤩一入到去完全冇燒肉既煙霧瀰漫抽風系統做得好好👍🏻👍🏻👍🏻餐廳環境闊落 場地乾淨韓燒真係一定要冇油煙味先吸引燒肉放題(限時90分鐘)🐮🐷🐥呢度呢係有任食沙律吧既食物咁就有炸雞塊 薯條 沙律 🥗粟米 茄子 冬菇 泡菜等平時食韓國嘢加泡菜都要成$20細細碟呢度任你食 所以真心抵食 😚話明燒肉放題咁就可以任食牛肉🐮我自已就推薦韓式燒汁牛排 & 梨汁牛五花👍🏻因為肉質鮮嫩 一啲都唔韌 好好味☺️其他肉類都好食雞肉係超級滑 同埋好香雞味🐥用社交平台like LAB10既page就會免費有安格斯牛肉拼盤👍🏻🤩唔係唔like ah😆😆 呢個安格斯牛肉食落去係入口即溶好重牛味 脂肪同埋肉嘅比例啱啱好.飲品🥛可以免費揀一杯梳打水 如果想任飲就每位+20我自己揀咗熱情果梳打 好香甜而同事就揀咗青檸梳打 🍋.服務有個叫Ricky嘅侍應超好人會主動介紹有啲咩好食見我哋鐵板燒到燶燶地會主動換❤️唔知你哋仲鍾唔鍾意自己燒既感覺我每次都會好期待燒完食落去既果種滿足感☺️🥰#ab10 #韓式燒烤 #無煙韓燒 #放題#朗豪坊#la
好耐無食韓燒啦

見我哋鐵板燒到燶燶地會主動換❤️

唔知你哋仲鍾唔鍾意自己燒既感覺
我每次都會好期待燒完食落去既果種滿足感☺️🥰

#ab10 #韓式燒烤 #無煙韓燒 #放題#朗豪坊
#langhamplace #燒肉 #koreanbba #hkfoodblog
#hkfoodlover #hkfoodshare #hkfoodstagram
#mongkok #hotpot #lunchset #dinnerset
#koreanbeef #allyoucaneat #kaws #村上隆
#supreme #韓燒 #meatlover #mongkok #旺角