2025-01-19
以$318便可享冇限時任飲任食火鍋優惠🤭 先來的是開胃前菜😋 涼菜✧中華沙律✧炸雞軟骨🤍 再到火鍋五部曲: 1️⃣芝士波士頓龍蝦|黑松露芝士焗生蠔|佛跳牆| 四川麻辣雞煲|老壇酸菜魚🍲 可選其中一項 芝士波士頓龍蝦🦞很大隻 鮮美香醇的龍蝦配上濃厚芝士🧀 很推介❣️再到2️⃣ 選擇火鍋湯底 有蕃茄薯仔湯◦ 日式豆乳海鮮鍋◦ 泰式冬陰公海鮮湯鍋 ◦養生牛肝菌湯◦喇沙海鮮湯底…🌶 我們點了鴛鴦鍋: 四川麻辣鴨血和沙嗲湯🥔 湯底很足料而且濃郁美味🤤 到了第3️⃣部曲: 精選海鮮蔬菜拼盤和美國安格斯牛肉拼盤🐮 海鮮拼盤超豐富: 蟶子王|北海道大元貝|鮑魚|墨魚丸|蝦丸|台山蠔|蟹棒 🍢 全部都好驚喜 滋味和鮮味十足😍 蔬菜拼盤也很精美 打卡一流📸 安格斯牛肉粉嫩 脂肪分佈平均 在湯底中淥熟🥢 牛味更香濃๑⃙⃘´༥`๑⃙⃘ 最後4️⃣用QR code落單點選其他火鍋食材 有魚皮﹆響玲﹆肥牛﹆黑豚肉﹆水餃﹆丸🥟 味道同樣出色 食飽就到甜品啦🥳 每人都有一杯Movenpick雪糕🍦仲有樽裝汽水,茶,氣泡水🥤 而酒精飲品可加錢飲啤酒🍻純米吟釀🍶火鍋控一定要去呢間咁抵食又高質素嘅放題店😆