2022-09-14
去海港城血拼完,見全球最佳burger店既honbo都喺度開左分店,仲要有海景,chill爆!叫了黃金堡($178), 有8oz牛肉加特製煙肉, 2層芝士, 酸瓜, 洋蔥同生菜,好豐富!厚牛肉層牛味香濃,煙肉也燻得好香,加埋生菜同芝士,好滿足!照燒雞堡($98), 加左牛肉同芝士,第一次試有齊兩種肉既burger, 加埋香濃沙律醬,配搭得天衣無縫!雞扒超級厚實,烤得好嫩滑,加埋burger no.1既芝士牛肉,成個感覺好rich, 啖啖肉之餘又juicy,未試過既朋友一定要試!水牛辣雞翼,烤得好香脆,辣味剛剛好,又唔唔會搶左雞翼既鮮味,隻隻雞翼都好有份量!辣肉醬薯條 ($58), 半溶芝士加薯條好match,食burger必備!Mike’s 特調檸檬水 ($38), 加左薄荷葉同青瓜,好清爽! 蘋果批冰茶 ($38), 最鐘意入面有蘋果乾,少少甜但絕對不膩,特別風味!