2023-05-20 823 瀏覽
江湖小棧味道評分:☄️(highest_surprise)/☀️/🌤(pass)/⛅️/💨(lowest)☄️煲仔飯4款 $90 (白鱔、潤腸、窩蛋、滑雞件)👉🏻豬油同豉油你自己落,落完焗2分鐘食得!好香豬油味,好似食緊冇咁黏笠既糯米飯咁~大家會唔會同我一樣食煲仔飯最關注既就係飯焦呢~你地可以放心了,有超多飯焦!全部焦得岩岩好😍✨白鱔我私心推介!好食過我媽整既真係好難得👀🥹超級滑‼️火喉岩岩好‼️雞件會比較細舊,但係照樣係滑的~窩蛋可以唔叫,撈落個飯度完全消失咗🫢🌤砵仔焗魚腸 $118我第一次食魚腸👀因為佢焗到好淋,食落似一pat野咁😂姐係你食落口都唔知食緊咩🫢就係水蛋入面有好多料咁~就咁食會唔夠味,記得落胡椒粉!❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥既然你睇到尼度,不妨比個like & comment & follow me~話比我知你有睇,比啲動力我丫❤️‍🔥最後既最後,口味尼家野因人而異啦~
江湖小棧

煲仔飯

☄️煲仔飯4款 $90 [自己揀]
(白鱔、潤腸、窩蛋、滑雞件)
👉🏻豬油同豉油你自己落,落完焗2分鐘食得!
好香豬油味,好似食緊冇咁黏笠既糯米飯咁~
雞件會比較細舊,但係照樣係滑的~
窩蛋可以唔叫,撈落個飯度完全消失咗🫢
砵仔焗魚腸

🌤砵仔焗魚腸 $118
我第一次食魚腸👀

❤️‍🔥最後既最後,口味尼家野因人而異啦~
煲仔飯