2019-12-04
🐣雞肉棒 $48 // 🍄冬菇 $22 // 🐟白鱔 $68 // 🐓雞尾 $38 // 🌱白葱 $26 // 🐮牛舌 $58.雞肉棒調味啱啱好,表層燒得微焦香脆,入面夾雜左細碎嘅軟骨口感豐富👌🏻出面通常淨係配蛋黃漿但呢到係全隻溫泉蛋咁上,蘸上蛋漿入口更順滑🐣而冬菇就略嫌太乾身,一般般🤔白鱔好肥美厚肉,燒得外脆內嫩,全晚最滿意非佢莫屬👍🏻另外雞尾都有小驚喜,香脆得黎帶油脂香,好邪惡不過真係好香口🤤白葱好新鮮好甜,平時唔特別食葱嘅我都覺得ok😆仲有牛舌都好厚身啖啖肉!幾juicy不過美中不足係帶少少羶!整體黎講呢到嘅串燒都唔錯嘅👌🏻.🐚磯煮鮑魚 $128 // 🐷沖繩豚手 $68.除左串燒之外,今次仲試左兩款煮物🍲磯煮鮑魚好腍身而且好入味,可惜佢本身冇乜鮑魚香味同埋幾細隻,CP值偏低🧐相反豬手就幾唔錯,入味得黎充滿骨膠原🤣
🐚磯煮鮑魚 $128 // 🐷沖繩豚手 $68