2019-05-28
西貢多數都係食下tea, 行下大街,玩下狗仔,chill返下。 估唔到而家西貢都有得燒烤!收費都算正常,最貴既時段都係218, 最平只係$188咋(可以睇返下面張圖) 要講到大型任食燒烤場一定係美孚莫屬,相比之下,呢度環境舒服好多,每一台之間都有好闊嘅空間,出入方便啲,亦都比較通風(美孚真係好焗下)。燒烤場有兩個大嘅雪櫃放肉類,蔬菜類就有一個高身雪櫃放,種類都唔少既。另外一個優點,就係呢度嘅飲品係可以免費添既。好多任食燒烤場只係提供一支飲品,要再加就要畀錢。大家都知道燒烤一定要飲多啲嘢,呢度就可以任飲,唔使額外嘅收費,爽!!除咗自助燒烤食物,仲可以預定海鮮,有4人至12人不等既set。如果追求食物質素嘅,可以有呢個選擇,仲可以有職員幫手燒埋!每個燒烤爐嘅空間都好闊,加埋個綠草地,感覺非常舒服會場提供埋餐具燒烤叉等等,就咁帶個人黎就食得!如果一大班人嚟到,應該可以包一個場。會場有提供音響設備,開party啱曬!
每個燒烤爐嘅空間都好闊,加埋個綠草地,感覺非常舒服
會場提供埋餐具燒烤叉等等,就咁帶個人黎就食得!