又進入冬季嘅時候就一定要食啲熱辣辣嘅嘢,又想燒嘢食但係又想打邊爐!今次就一定要食返夠本嘅!朋友話呢一間除咗抵食之外仲要都好多嘢食!我有甜品區、小食區、熟食區、沙律區冷盤、壽司吧、刺身部、仲要有糖水區、當然飲品區都唔少得啦!現場都有炸物提供!仲有仲有日本啤酒任飲!我哋今次食嘅套餐包埋刺身講嘅都係220一位有找!咁樣嘅食物真係幾抵!感覺都好回本!刺身方便最受歡迎一定係三文魚同埋吞拿魚、仲有穎攞刺身八爪魚墨魚、玉子同埋,赤蝦刺身!壽司就有芝士蝦,芝士三文魚,芝士蟹柳等等!我覺得最好食嘅莫過於佢個蒸魚腩、熟悉裏面我覺得質素最高!佢仲有熟悉嘅蔬菜同埋蒸排骨豆卜、仲有青紅蘿蔔湯!有時仲有限量嘅紅棗蟲草湯!當然唔可以錯過隔離有點心!燒賣蝦餃呢啲一定有!最後燒完肉就一定要打返個邊爐,最爽嘅就係呢度所有嘢都係任拎唔嬲!兩個鐘真係抵食又多選擇!最後再加碗黑糖冰粉糖水就真係好正!校長燒肉放題(大埔)大埔中心

我哋今次食嘅套餐包埋刺身講嘅都係220一位有找!咁樣嘅食物真係幾抵!感覺都好回本!刺身方便最受歡迎一定係三文魚同埋吞拿魚、仲有穎攞刺身八爪魚墨魚、玉子同埋,赤蝦刺身壽司就有芝士蝦,芝士三文魚,芝士蟹柳等等!

校長燒肉放題(大埔)

大埔中心