2022-06-18
Gustoso Burger (海都大廈) 地址: 銅鑼灣景隆街15-27號海都大廈地下1A號舖=====================一直覺得灣他同銅鑼灣某幾間早期開店,以過百元價值食一個burger 真係同搶錢無分別,呢兩年多左好多一樣以手工漢堡做賣點,但定價只係一半架burger 店湧現,有競爭先會有進步同價錢下調,加上我本人食過,人地賣$50左右一個牛肉漢堡,老實說味道同質素拍得住一個過百的,我做乜要用貴一倍去食同一樣野食高級d叫個$72熱溶芝士和牛漢堡,+$29升級要埋炸蠔2隻同飲品(飲品有珍珠奶茶,烏龍茶)建議點完快速食,因熱溶芝士車打芝士爆多,個日本和牛漢堡煎香juicy,調味得宜,個飽鬆軟,一大口咬芝士同肉汁沾到嘴邊炸蠔香口,兩層口感。呢間是定價抵質素不錯 burger shop ,值得同大家介紹下。紙盒放好賣相都下了心思
地址: 銅鑼灣景隆街15-27號海都大廈地下1A號舖
=====================
炸蠔香口,兩層口感。
紙盒放好賣相都下了心思