餐廳: 聚來車仔麵
資訊:

2022-04-30 15 瀏覽
呢間位於深水埗嘅車仔麵餐廳bookmark好耐😝而佢咪嘅爆醬阿華田西多士絕對唔可以錯過!呢間餐廳嘅下午茶好抵食,當然要叫爆醬阿華田西多士一切開啲醬真係爆曬出嚟,配榛子醬都唔會好甜,西多士脆而內軟,吸曬啲醬汁,真係好好食!除咗阿華為西多士必食,又點可以唔試車仔麵,2個餸都係$35,揀咗豬手同豬肚豬手肉質比較緊緻,瘦肉多脂肪較少,絕不油膩😝豬肚肉質厚實而爽脆,呢款餸夾埋都好正,加上秘製辣汁, 蒜味極香濃帶微辣~煎餃子32蚊有六隻,可以揀鴛鴦味,味道分韭菜同椰菜 ,個人就覺得椰菜比較好食外層皮薄,而入面鮮味,6隻唔夠喉,可以揀8 隻款,絕對係餐廳嘅招牌!另一間小食就揀咗辣秘製魷魚,味道好入味,但唔太辣,口感爽口彈牙,同朋友邊吹水邊食就食曬😝配可樂一流~聚來車仔麵🌟深水埗福榮街121號號地下

呢間餐廳嘅下午茶好抵食,當然要叫爆醬阿華田西多士

聚來車仔麵🌟
深水埗福榮街121號號地下