2023-04-24 162 瀏覽
旺角廣華一帶都有好多美食選擇,今次同朋友放肆地去左食串燒放題,好興奮呀!😁😁我地去個陣係weekdays差唔多6點,所以睇落較靜呢!店內物品都頗有玩味架,濕紙巾都被包裝到咁….🫣🫣🫣飲品有好多選擇呀,啤酒要另外加錢了!跟住就係到食物啦,食物普遍都係有質素架,仲會有埋教學比大家,每款食物燒幾耐都好細心地一一羅列,未點食物之前就已經上一盤串燒肉比我地,等我地可以係圈緊想食咩之前就有燒定一轉野食先。呢度選擇都好多,我最欣賞係有棉花糖、秋葵同埋車喱茄,燒兩燒就食得,同埋令一般食開肉既人都有多少少其他類別選擇。而食肉獸朋友就最愛佢既雞翼同豬大腸,大腸有咬口,燒完唔會乾爭爭,雞翼配埋佢地既獨特梨醬,真係好甜蜜呢~~🥰🥰🥰最後最後,令我地都好滿足地埋單就係呢個誠意十足既哈根大師喇😂😂😂連雪糕都比咁高質,欣賞!

我地去個陣係weekdays差唔多6點,所以睇落較靜呢!

店內物品都頗有玩味架,濕紙巾都被包裝到咁….🫣🫣🫣

飲品有好多選擇呀,啤酒要另外加錢了!

呢度選擇都好多,我最欣賞係有棉花糖、秋葵