2017-06-19 4064 瀏覽
年年父親節都係去酒家食,今年就轉一轉食私房菜事前訂枱店主好細心幫我哋出菜單,之後想轉幾款菜式都冇問題!本來訂7:30可能老人家早食晚飯早到咗都冇問題!先講環境裝修得好靚坐得又舒服,好適合家庭朋友聚會!好喇人齊上菜😆先嚟前菜"四小碟"跟著就係是日老火靚"湯係蘋果響螺煲雞"個湯好正,連我妹妹都話冇諗到咁好飲,侍應招呼周到幫我哋分好上枱清蒸海斑泰式咖哩炒蟹配法包,個汁好正配上法包一流,連我老豆好小食呢類菜色都食咗幾件😂😂😂黃金蝦球太爺煙薰雞鮮果咕嚕肉南乳雜菜齋煲芥末安格斯牛柳粒其實仲有個"海鮮脆米泡飯"因為我掛住食唔記得影相😅不過個泡飯真係好食,我老豆食完都話好食仲對我俾咗個👍🏼添😂😂😂最後甜品出場"果皮紅豆沙"😋😋😋又係掛住食冇影到😅不過甜品又點只一款呢.....呢次我記得影喇😆拔絲芋頭,外脆內軟唔會太甜又香口總括嚟講全家人都食得好開心,環境舒適招呼周到,菜色味美連我個咀刁細佬都話D嘢好食😆😆😆下次一定會再嚟!
年年父親節都係去酒家食,今年就轉一轉食私房菜

清蒸海斑

黃金蝦球

太爺煙薰雞

鮮果咕嚕肉

南乳雜菜齋煲

芥末安格斯牛柳粒

拔絲芋頭,外脆內軟唔會太甜又香口

2017-06-18
慶祝紀念