2020-05-05
黃金金金金店,年輕店員為多,見到佢哋冇一刻係停喺度,加油呀!食物質素都好味嘅,啱我胃口!我最鍾意食炸鮮魷!咸香、香口其他餸我唔食肉就評價唔到~我五一黃金周(五大訴求缺一不可的爆買黃金周)星期日晚去幫襯。見到有食評留低服務負皮,我就特登要寫返我個經驗俾大家香港人們自己作決定~當晚每個人都好忙,我諗可能佢哋都有諗點樣做得好啲,當我媽落蒸排骨時佢有特別同我哋講清楚係要等好耐,但我都同意落單。的確係食到最後排骨都未黎,同樣我媽都有有禮問一問排骨整起未,未整就麻煩幫我哋Cancel。知道整緊後,我地就話好,另外攞個外賣盒裝起。點知,我整跌咗個外賣蓋,咁啱有人經過就主動話幫我換個新,掉咗個跌落地嘅蓋。。。我認為多人食,係想像到會真係忙,會亂,會有出錯。我會體諒,但我哋要尊重所有人嘅諗法,覺得想試黃金黃店唔介意排好耐等好耐,就去試!覺得唔好味/有店員態度要改善,就算佢地忙都好,都可以寫紙仔寫返低俾意見,又或者自己冇下次,食下一間黃店都可以!所有食店腦細、手足店員,食客同路人,加油💪🏽(各行各業黃都係)
我最鍾意食炸鮮魷!咸香、香口其他餸我唔食肉就評價唔到~