2019-04-05 3024 瀏覽
-同朋友打邊爐慶生一行6人特別去到銅鑼灣Midtown 25樓環境好有氣氛, 好有酒吧🍾🥂feel。枱與枱之間有屏風,私隱度十足👍。湯底揀左老饕拼花膠雞鍋養顏花膠雞🐔鍋未開始落野食,大家已經急不及待飲花膠雞湯。好足料,入面真係有大大舊花膠,好好飲。飲到一半,發現飲左大半鍋湯底,好彩侍應即該幫我地加番濃濃的雞湯,湯底味道不減😋😋。麻辣🌶️鍋另一邊麻辣同平時出面嘅味道唔同,可能用咗唔同菜 + 香料🌿調味,飲落唔太辣,好香口。點左兩款牛牛小排🐂牛味較濃,牛頸脊🐮相對嫩口,滿足哂各人口味。特別一提服務員十分細心😘,幫我地煮科學王子麵,口感脆卜卜,吸收埋麻辣湯底,非常惹味🤩最後我地自攜蛋糕🎂為朋友慶祝🎉,服務員更主動邀請我們到戶外位置拍照唱生日歌🎶,原來餐廳戶外景色🌃好靚架,又可以吹下風。==========麻神麻辣火鍋地址: 銅鑼灣登龍街1-29號金朝陽中心2期Midtown 25樓

同朋友打邊爐慶生
一行6人特別去到銅鑼灣Midtown 25樓

環境好有氣氛, 好有酒吧🍾🥂feel。
枱與枱之間有屏風,私隱度十足👍。

湯底揀左老饕拼花膠雞鍋

養顏花膠雞🐔鍋

麻辣🌶️鍋

點左兩款牛
牛小排🐂牛味較濃,牛頸脊🐮相對嫩口,滿足哂各人口味。

特別一提

==========