2024-11-21
【🐮牛大人日本黑毛和牛A4+ 吃到飽!🎌】最近牛大人推出日本黑毛和牛吃!到!飽!🤩朋友仔幫我慶祝生日即刻拉我黎一探究竟 ! 今次CK同朋友仔揀既分店係旺角荷李活商業中心店,呢晚黎到等入座既人唔算多,等都唔洗等就可以直接入去食,餐廳坐位都算多,應該容納100人左右都唔係問題,環境乾淨,蔬菜﹑飲品﹑甜品﹑漿汁等雖然擺放係唔同位置,但都方便客人拎既叫野食係用職員提供既二維碼落單,操作界面簡單方便,落單唔洗5分鐘D野食都送到黎,都算快我地試食新登場嘅「日本黑毛和牛A4+ 晚市 120分鐘吃到飽套餐」係真係任食黎自🎌日本嘅黑毛和牛!每塊和牛都係 A4+級數🏅入口即溶嘅肉質~每片柔軟超JUICY🤤大家記得係有多個唔同牛牛部位,可以任點任食🤩🌟 包括牛小排、牛板腱等等,全部油花均勻,紅潤有光澤😘 食落軟腍又嫩口,牛味又濃又香,極級正❤️個套餐仲有「海鮮拼盤」 及「鮑魚盛宴」!✨「海鮮拼盤」係每日時令海鮮!款款餐廳都保證新鮮上枱!✨「鮑魚盛宴」 係三種新煮法去製作鮑魚!味道帶驚喜而且每款都食得出係用新鮮鮑魚!! 完全無雪藏味 ! 上面最頭戲食哂後,唔夠喉都仲可以食其他台灣直送例如鴨血、鵝腸、墨魚漿,蝦,
個套餐仲有「海鮮拼盤」 及「鮑魚盛宴」!
✨「海鮮拼盤」係每日時令海鮮!款款餐廳都保證新鮮上枱!
上面最頭戲食哂後,唔夠喉都仲可以食其他台灣直送例如鴨血、鵝腸、墨魚漿,蝦,花甲等海鮮都好新鮮,係香港好少可以任叫任食,絕對抵叫。熟食小食例如鹽酥雞、油炸鬼、台灣香腸、甜不辣、新鮮熱辣,味道正宗,夠哂惹味。
提一提大家OpenRice 訂座預付套餐優惠外,仲可以用獨家優惠碼「WWBEEF30」,只需消費滿$400即額外減$30!名額僅限100個,先到先得,額滿即止(每位用戶只能使用優惠碼一次)!
牛大人台灣火鍋吃到飽 (荷李活商業中心)
地址 : 旺角彌敦道610號荷李活商業中心地庫A&B鋪
電話 : 39539360