2019-04-25
好耐以前己經聽聞過呢間餐廳,因為佢有好多牛油果既菜式,作為牛油果迷既我一早己經bookmark左呢間餐廳!今次過黎到,果然無失望!因為碟碟都ig-able之餘,無諗過牛油果都可以做出咁多款唔同既味道!最吸睛一定係呢個牛油果toast,擺碟好用心,成朵花咁,幾岩拎黎打卡!而且超多牛油果,勁飽肚!wrap我地揀左豬肉餡,不過不失,亦係另一個飽肚之選。小食就叫左個nachos,夾埋牛油果食有另一番風味,即刻感覺無咁熱氣。最特別要介紹既一定係呢杯avocado smoothie,佢好貴,要成$78!叫個陣心都痛埋,我同朋友都係叫一杯黎share算,不過一飲,超級真材實料!好好飲!而且真係好滑,會令人不自覺咁飲。對於牛油果迷黎講,食完呢餐一定覺得好滿足(心靈上),不過………我地3個女仔食完以上食物,都大約只係7成飽,但價錢就要成約$250一個人,銀包都有d肉赤。