-牛牛日式火鍋放題-📍荃灣.諗唔到食咩的話就最好打邊爐,咩都有得揀。今晚想瘋狂食肉,就揀左牛牛日式火鍋放題,一人一鍋,可以各自選擇鍾意嘅湯底。.因為想食牛舌,於是選擇咗LV3澳洲和牛放題套餐 ($318)。LV3比LV2只係貴$30,有成85款食品選擇,仲可以免費追加酒精類飲品,好抵。.一人一鍋,試唔同味的湯底。我哋就揀咗膠原豬骨湯和傳統山椒味噌。膠原豬骨湯味道都幾香;而傳統生椒味噌就較清淡,湯底已經有幾件凍豆腐。.牛肉的選擇都好多,有成6款。澳洲和牛、丹麥黑安格斯牛、丹麥王樣牛小排、美國特選牛肉、丹麥封門柳和極上牛舌。.牛舌encore了好幾次,雖然比較薄切,但食落夠爽口彈牙又夠牛味。牛肉就最鍾意澳洲和牛,肉味好香濃又夠嫩滑。.豬肉有西班牙伊比利亞豚肉和丹麥豚梅肉,伊比利亞豚肉好香。.澳洲綠草原羊肩肉都Encore左幾次。.另外仲有前菜、沙律、海鮮可供選擇。點咗帆立貝,估唔到都好新鮮同大隻。.另外仲有我最鍾意嘅炸榴槤。.用QR code點完餐之後,就去自助區選擇自己鍾意嘅火鍋配料。呢度嘅配料都有好多,有唔同嘅蔬菜、丸類,仲有麵食等。.而且仲有熱食區,有炸薯條、椰菜天婦羅等,最特別係有
-牛牛日式火鍋放題-
📍荃灣
豬肉有西班牙伊比利亞豚肉和丹麥豚梅肉,伊比利亞豚肉好香。
澳洲綠草原羊肩肉都Encore左幾次。
另外仲有我最鍾意嘅炸榴槤。
而且仲有熱食區,有炸薯條、椰菜天婦羅等,最特別係有蒲燒鰻魚。
連麻辣鴨血、滷水雞翼都有。
飲品嘅款式都好多。
連清酒都可以任斟。
食到飽飽後,再攞返支雪條同甜品食,超級滿足。